Cirkel van Licht van Ijswolf (Zar-adhust Andreas), priester van Odin

NedStat Rating Naar SIMPOS home page home

Ijswolf

 • Cirkel van Licht: Odin-priester Ijswolf tegen "Germanen-vervolging"
 • Ijswolf was ooit lid van Mazdaznan, de Theosofische Vereniging (zie bovenstaand artikel), en Silva Mind Control
 • Cora van Breidablik

  Germaanse Cora (niet van Mora) en André

  Op donderdagavond 16 april 1998 was één van de gasten in het TV programma Laat De Leeuw, bij het onderdeel Secretaressen: Cora. Nee, niet die van de Mora-reclames. Maar een occulte amateur-sexuologe, die beweerde zich op het Taoïsme te baseren. Vermoedelijk is "Tao" het enige woord Chinees, dat ze kent. Zij beval secretaressen aan, hun bazen te pijpen ter verlichting van hun managersstress. Ze noemde haar Internet-site sexforlife.com

  Ze vermeldde niet haar band met de groep Cirkel van Licht (Cirkel van Licht en Liefde geheten sinds 1999; Cora heeft een vaste rubriek in hun blad Breidablik). Die staat onder leiding van "Ijswolf®", ofwel Zar-adhust Andreas, ofwel Grmvtnrr, ofwel André van der Wal, "verlicht Meester", "Germaans sjamaan", "hogepriester van Odin". De Stichting Bestrijding Antisemitisme klaagde André van der Wal in 1983 aan wegens o.a. de volgende passage in zijn boek Rituele en mentale magie van de Ordo Mazda, deel 1, Raja-yoga: "Vereerden de joden niet een heilig geschrift dat voortdurend spreekt van rooftochten, verkrachtingen, verraad, diefstal, sodomie, en nog een heleboel meer? De nazi's hebben de joden niets anders gegeven dan een koekje van hun eigen joodse deeg."

  Ijswolf handelt in "inwijdingen", "aurareinigingen", geneeskrachtige(?) oliën en videobanden. Hij voorspelt, via runentekens, zo'n beetje elk Oudjaar een wereldoorlog voor het nieuwe jaar. Maar mocht je hem willen verwijten, dat zijn waarzeggerij alweer niet uitkwam, wees dan gewaarschuwd: hij zegt zich in een weerwolf te kunnen veranderen.


  top Naar bovenzijde
  home Naar Nederlandse home page
  English Home page

  E-mail: jwgroot@xs4all.nl of stelling@xs4all.nl of hermantl@stad.dsl.nl

  Meld mij als deze bladzij vernieuwt

  Klik Hier
  Powered by Netmind

  Meld mij als zoekwoorden op deze bladzij komen
   
  Klik hier
  Powered by NetMind

  statistiek

  Click Here!